Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10

Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10

Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 is designed to build knowledge when they are not in class. Our aim is to provide the best materials to students to enhance their math skills and to get interested in the subject. There are many ways to solve the problems know how to solve the problems in a simple manner on this page. With the help of the Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 you can score good marks in the exams.

Big Ideas Math Book Grade K Answer Key Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10

To excel in the exam you have to choose the best material to practice for the exams. Elementary School students can find detailed explanations for all the questions in the Big Ideas Math Book Grade K Solution Key Ch 3 Count and Write Numbers 6 to 10. The Chapter Count and Write Numbers 6 to 10 chapter includes Model and Count 6, Understand and Write 6, Model and Count 7, Understand and Write 7, and so on. Thus Download Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 free pdf and start your preparation.

Vocabulary

Lesson: 1 Model and Count 6

Lesson: 2 Understand and Write 6

Lesson: 3 Model and Count 7

Lesson: 4 Understand and Write 7

Lesson: 5 Model and Count 8

Lesson: 6 Understand and Write 8

Lesson: 7 Model and Count 9

Lesson: 8 Understand and Write 9

Lesson: 9 Model and Count 10

Lesson: 10 Understand and Write 10

Lesson: 11 Count and Order Numbers to 10

Performance Tasks

Count and Write Numbers 6 to 10 Vocabulary

Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 1
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 2

Directions:

  • Count the objects. Say the number. Write the number.
  • Compare the number of lions to the number of cars. Circle the number that is greater than the other number.
    Answer:
    Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10

Chapter 3 Vocabulary Cards

Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 3
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 4

Lesson 3.1 Model and Count 6

Explore and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 5
Directions:
Place 6 counters on the parking lot. Slide the counters to the frame.
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 Model and Count 6

Think and Grow
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 6
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Think and Grow

Directions:
Count the objects. Color the boxes to show how many.

Apply and Grow: Practice

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 7
Answer:
There are 6 objects
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Apply and Grow-Practice1.

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 8
Answer:
There are 5 objects
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Apply and Grow-Practice2.

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 9
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Apply and Grow-Practice3.

Directions:
1 – 3 Count the objects. Color the boxes to show how many.

Think and Grow: Modeling Real Life

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 10
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 10.1
Directions:
Count the objects in the picture. Color the boxes to show how many.
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Think and Grow-Modeling Real Life-1

Model and Count 6 Homework & Practice 3.1

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 12
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Model and Count 6 Homework & Practice 3.1.1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 13
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Model and Count 6 Homework & Practice 3.1.2

Directions:
1 and 2 Count the objects. Color the boxes to show how many.

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 14
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Model and Count 6 Homework & Practice 3.1.3

Question 4.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 15
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Model and Count 6 Homework & Practice 3.1.4

Question 5.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 16
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Model and Count 6 Homework & Practice 3.1.5

Directions:
3 and 4 Count the objects. Color the boxes to show how many. 5 Count the objects in the picture. Color the boxes to show how many.

Lesson 3.2 Understand and Write 6

Explore and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 17
Directions:
Use counters to show how many drums are in the story Music Class. Write how many drums are in the story.

Answer:
Number of Drums in the story = 2

Explanation:
blocks

Think and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 18
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 19

Directions:

  • Count the objects. Say the number. Trace and write the number.
  • Count the instruments. Say the number. Write the number.
    Answer:
    Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Think and GrowBig-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Think and Grow...

Apply and Grow: Practice

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 20
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Apply and Grow-Practice.1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 21

Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Apply and Grow-Practice.2

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 22

Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Apply and Grow-Practice.3

Directions:
1 – 4 Count the objects. Say the number. Write the number.

Think and Grow: Modeling Real Life

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 23
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Think and Grow-Modeling Real Life

Directions:
Count the instruments in the picture. Say the number. Write the number.

Understand and Write 6 Homework & Practice 3.2

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 24
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Understand and Write 6 Homework & Practice 3.2.1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 25
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Understand and Write 6 Homework & Practice 3.2.2

Directions:
1 and 2 Count the dots. Say the number. Write the number.

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 26
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Understand and Write 6 Homework & Practice 3.2.3

Question 4.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 27
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Understand and Write 6 Homework & Practice 3.2.4

Question 5.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 28
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.1 -Understand and Write 6 Homework & Practice 3.2.5

Directions:
3 and 4 Count the objects. Say the number. Write the number. 5 Count the instruments in the picture. Say the number. Write the number.

Lesson 3.3 Model and Count 7

Explore and Grow
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 29
Directions:
Place 7 counters in the forest. Slide the counters to the frame.
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.3 Model and Count 7

Think and Grow
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 70
Directions:
Count the objects. Color the boxes to show how many.
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.3 Model and Count 7-Think and Grow

Apply and Grow: Practice

Question 1.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 31
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.3 Model and Count 7-Apply and Grow-Practice1

Question 2.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 32
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.3 Model and Count 7-Apply and Grow-Practice2

Question 3.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 33
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.3 Model and Count 7-Apply and Grow-Practice3

Directions:
1 – 3 Count the animals. Color the boxes to show how many.

Think and Grow: Modeling Real Life

Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 34
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.3 Model and Count 7-Think and Grow-Modeling Real Life

Directions:
Count the animals in the picture. Color the boxes to show how many.

Model and Count 7 Homework & Practice 3.3

Question 1.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 36
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Model and Count 7 Homework & Practice 3.3.1

Question 2.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 37
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Model and Count 7 Homework & Practice 3.3.2

Directions:
1 and 2 Count the animals. Color the boxes to show how many.

Question 3.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 38
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Model and Count 7 Homework & Practice 3.3.3

Question 4.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 39
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Model and Count 7 Homework & Practice 3.3.4

Question 5.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 40
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Model and Count 7 Homework & Practice 3.3.5

Directions:
3 and 4 Count the animals. Color the boxes to show how many. 5 Count the animals in the picture. Color the boxes to show how many.

Lesson 3.4 Understand and Write 7

Explore and Grow

Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 41
Directions:
Use counters to show how many raindrops are in the story Rainy Day. Write how many raindrops are in the story.
Answer:
Number of Rain drops in the story = one or 1

Explanation:
Rain drops in the story =
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4 Understand and Write 7

Think and Grow

Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 42
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4 Understand and Write 7-Think and Grow
Directions:

  • Count the objects. Say the number. Trace and write the number.
  • Count the objects. Say the number. Write the number.

Apply and Grow: Practice

Question 1.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 43
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4-Apply and Grow-Practice1

Question 2.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 44
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4-Apply and Grow-Practice2

Question 3.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 45
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4-Apply and Grow-Practice3

Question 4.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 46
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4-Apply and Grow-Practice4

Directions:
1 – 4 Count the objects. Say the number. Write the number.

Think and Grow: Modeling Real Life

Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 47
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4-Think and Grow-Modeling Real Life

Directions:
Count the objects in the picture. Say the number. Write the number.

Understand and Write 7 Homework & Practice 3.4

Question 1.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 48
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4-Understand and Write 7 Homework & Practice 3.4.1

Question 2.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 49
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4-Understand and Write 7 Homework & Practice 3.4.2

Directions:
1 and 2 Count the dots. Say the number. Write the number.

Question 3.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 50
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4-Understand and Write 7 Homework & Practice 3.4.3

Question 4.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 51
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4-Understand and Write 7 Homework & Practice 3.4.4

Question 5.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 52
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4-Understand and Write 7 Homework & Practice 3.4.5

Directions:
3 and 4 Count the objects. Say the number. Write the number. 5 Count the objects in the picture. Say the number. Write the number.

Lesson 3.5 Model and Count 8

Explore and Grow

Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 53
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.4-Lesson 3.5 Model and Count 8

Directions:
Place 8 counters in the desert. Slide the counters to the frame.

Think and Grow

Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 54

Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 55
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.5 Model and Count 8-Think and Grow

Directions:
Count the objects. Color the boxes to show how many.

Apply and Grow: Practice

Question 1.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 57.1
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.5 Model and Count 8-Apply and Grow-Practice1

Question 2.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 57.2
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.5 Model and Count 8-Apply and Grow-Practice2

Question 3.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 57.3
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.5 Model and Count 8-Apply and Grow-Practice3

Directions:
1 – 3 Count the objects. Color the boxes to show how many.

Think and Grow: Modeling Real Life

Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 58
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.5-Think and Grow-Modeling Real Life
Directions:
Count the objects in the picture. Color the boxes to show how many.

Model and Count 8 Homework & Practice 3.5

Question 1.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 59
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.5-Model and Count 8 Homework & Practice 3.5.1

Question 2.
Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 60
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.5-Model and Count 8 Homework & Practice 3.5.2

Directions:
1 and 2 Count the objects. Color the boxes to show how many.

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 61
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.5-Model and Count 8 Homework & Practice 3.5.3

Question 4.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 62
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.5-Model and Count 8 Homework & Practice 3.5.4

Question 5.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 63
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.5-Model and Count 8 Homework & Practice 3.5.5

Directions:
3 and 4 Count the objects. Color the boxes to show how many. 5 Count the objects in the picture. Color the boxes to show how many.

Lesson 3.6 Understand and Write 8

Explore and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 65
Answer:
There are zero bugs on the Ladybug in the story….

Explanation:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 Understand and Write 8
Directions:
Use counters to show how many spots are on the ladybug in the story Bugs, Bugs, Bugs. Write how many spots are on the ladybug.

Think and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 66

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 67
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 -Think and Grow
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 -Think and Grow...

Directions:

  • Count the objects. Say the number. Trace and write the number.
  • Count the bugs. Say the number. Write the number.

Apply and Grow: Practice

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 69
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 -Apply and Grow-Practice1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 700
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 -Apply and Grow-Practice2

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 71
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 -Apply and Grow-Practice3

Question 4.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 72
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 -Apply and Grow-Practice4

Directions:
1 – 4 Count the objects. Say the number. Write the number.

Think and Grow: Modeling Real Life

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 73
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 -Think and Grow-Modeling Real Life

Directions:
Count the objects in the picture. Say the number. Write the number.

Understand and Write 8 Homework & Practice 3.6

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 74
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 -Understand and Write 8 Homework & Practice 3.6.1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 75
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 -Understand and Write 8 Homework & Practice 3.6.2

Directions:
1 and 2 Count the dots. Say the number. Write the number.

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 76
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 -Understand and Write 8 Homework & Practice 3.6.3

Question 4.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 77
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 -Understand and Write 8 Homework & Practice 3.6.4

Question 5.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 78
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.6 -Understand and Write 8 Homework & Practice 3.6.5

Directions:
3 and 4 Count the objects. Say the number. Write the number. 5 Count the objects in the picture. Say the number. Write the number.

Lesson 3.7 Model and Count 9

Explore and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 79
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9

Directions:
Place 9 counters on the beach. Slide the counters to the frame.

Think and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 80
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Think and Grow

Directions:
Count the objects. Color the boxes to show how many.

Apply and Grow: Practice

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 83
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Apply and Grow-Practice1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 84
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Apply and Grow-Practice2

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 85
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Apply and Grow-Practice3

Directions:
1 – 3 Count the objects. Color the boxes to show how many.

Think and Grow: Modeling Real Life

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 86
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 87
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Think and Grow-Modeling Real Life

Directions:
Count the objects in the picture. Color the boxes to show how many.

Model and Count 9 Homework & Practice 3.7

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 89
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Model and Count 9 Homework & Practice 3.7.1

Question 2.

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 90
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Model and Count 9 Homework & Practice 3.7.2

Directions:
1 and 2 Count the objects. Color the boxes to show how many.

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 91
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Model and Count 9 Homework & Practice 3.7.3

Question 4.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 92
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Model and Count 9 Homework & Practice 3.7.4

Question 5.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 93
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Model and Count 9 Homework & Practice 3.7.5

Directions:
3 and 4 Count the objects. Color the boxes to show how many. 5 Count the animals in the picture. Color the boxes to show how many.

Lesson 3.8 Understand and Write 9

Explore and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 94

Directions:
Use counters to show how many baseballs are in the story My Baseball Game. Write how many baseballs are in the story.
Answer:
Number of balls in the story My Baseball Game = One or 1.

Explanation:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Lesson 3.8 Understand and Write 9

Think and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 95

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 96
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Lesson 3.8 Understand and Write 9-Think and Grow

Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson 3.7 Model and Count 9-Lesson 3.8 Understand and Write 9-Think and Grow....

Directions:

  • Count the objects. Say the number. Trace and write the number.
  • Count the objects. Say the number. Write the number.

Apply and Grow: Practice

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 97
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.8 Understand and Write 9-Apply and Grow-Practice1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 97.1
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.8 Understand and Write 9-Apply and Grow-Practice2

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 97.2
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.8 Understand and Write 9-Apply and Grow-Practice3

Question 4.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 97.3
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.8 Understand and Write 9-Apply and Grow-Practice4

Directions:
1 – 4 Count the objects. Say the number. Write the number.

Think and Grow: Modeling Real Life
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 98
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.8 Understand and Write 9-Think and Grow-Modeling Real Life
Directions:
Count the balls in the picture. Say the number. Write the number.

Understand and Write 9 Homework & Practice 3.8

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 99
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.8 Understand and Write 9-Understand and Write 9 Homework & Practice 3.8.1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 100
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.8 Understand and Write 9-Understand and Write 9 Homework & Practice 3.8.2

Directions:
1 and 2 Count the dots. Say the number. Write the number.

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 101
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.8 Understand and Write 9-Understand and Write 9 Homework & Practice 3.8.3

Question 4.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 102
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.8 Understand and Write 9-Understand and Write 9 Homework & Practice 3.8.4

Question 5.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 103
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.8 Understand and Write 9-Understand and Write 9 Homework & Practice 3.8.5

Directions:
3 and 4 Count the objects. Say the number. Write the number. 5 Count the bowling balls in the picture. Say the number. Write the number.

Lesson 3.9 Model and Count 10

Explore and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 104
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.9 Model and Count 10

Directions:
Place 10 counters in the soil. Slide the counters to the frame.

Think and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 105

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 106
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.9 Model and Count 10-Think and Grow

Directions:
Count the objects. Color the boxes to show how many.

Apply and Grow: Practice

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 107
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.9 Model and Count 10-Apply and Grow-Practice1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 108
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.9 Model and Count 10-Apply and Grow-Practice2

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 109
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.9 Model and Count 10-Apply and Grow-Practice3

Directions:
1 – 3 Count the objects. Color the boxes to show how many.

Think and Grow: Modeling Real Life

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 110
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.9 Model and Count 10-Think and Grow-Modeling Real Life

Directions:
Count the objects in the picture. Color the boxes to show how many.

Model and Count 10 Homework & Practice 3.9

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 111
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.9 Model and Count 10-Model and Count 10 Homework & Practice 3.9.1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 112
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.9 Model and Count 10-Model and Count 10-Homework & Practice 3.9.2

Directions:
1 and 2 Count the objects. Color the boxes to show how many.

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 113
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.9 Model and Count 10-Model and Count 10-Homework & Practice 3.9.3

Question 4.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 114
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.9 Model and Count 10-Model and Count 10-Homework & Practice 3.9.4

Question 5.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 115
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.9 Model and Count 10-Model and Count 10-Homework & Practice 3.9.5

Directions:
3 and 4 Count the objects. Color the boxes to show how many. 5 Count the objects in the picture. Color the boxes to show how many.

Lesson 3.10 Understand and Write 10

Explore and Grow
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 116
Answer:
Number of Star fishes in the story In the water = One or 1.

Explanation:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10
Directions:
Use counters to show how many starfish are in the story In the Water. Write how many starfish are in the story.

Think and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 117
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Think and Grow

Directions:

  • Count the objects. Say the number. Trace and write the number.
  • Count the sea creatures. Say the number. Write the number.

Apply and Grow: Practice

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 119
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Apply and Grow-Practice1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 120
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Apply and Grow-Practice2

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 121
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Apply and Grow-Practice3

Question 4.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 122
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Apply and Grow-Practice4

Directions:
1 – 4 Count the objects. Say the number. Write the number.

Think and Grow: Modeling Real Life

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 123
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Think and Grow-Modeling Real Life

Directions:
Count the sea creatures in the picture. Say the number. Write the number.

Understand and Write 10 Homework & Practice 3.10

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 124
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Understand and Write 10 Homework & Practice 3.10.1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 125
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Understand and Write 10 Homework & Practice 3.10.2

Directions:
1 and 2 Count the dots. Say the number. Write the number.

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 126
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Understand and Write 10 Homework & Practice 3.10.3

Question 4.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 127
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Understand and Write 10 Homework & Practice 3.10.4

Question 5.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 128
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Understand and Write 10 Homework & Practice 3.10.5

Directions:
3 and 4 Count the objects. Say the number. Write the number. 5 Count the sea creatures in the picture. Say the number. Write the number.

Lesson 3.11 Count and Order Numbers to 10

Explore and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 129
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Lesson 3.11 Count and Order Numbers to 10

Directions:
Place counters in the ten frame as you count forward to 10. Trace and write the missing numbers.

Think and Grow

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 130
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Think and Grow

Directions:
Count the dots in each ten frame. Say the number. Write the number. Write the numbers in order. Start with the given number.

Apply and Grow: Practice

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 131
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Apply and Grow-Practice1

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 132
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Apply and Grow-Practice2

Directions:
1 and 2 Count the dots in each ten frame. Say the number. Write the number. Then write the numbers in order.

Think and Grow: Modeling Real Life

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 133
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Think and Grow-Modeling Real Life

Directions:
Count backward from the number on the timer. Write the numbers.

Count and Order Numbers to 10 Homework & Practice 3.11

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 134
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Order Numbers to 10 Homework & Practice 3.11.1

Directions:
1 Count the dots. Say the number. Write the number. Then write the numbers in order.

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 135
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Order Numbers to 10 Homework & Practice 3.11.2

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 136
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Order Numbers to 10 Homework & Practice 3.11.3

Directions:
2 Count the dots on each domino. Say the number. Write the number. Write the numbers in order. Start with the number 7. 3 You are playing hide-and-seek. Count forward from 1. Write the numbers.

Count and Write Numbers 6 to 10 Performance Task

Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 137

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 138
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Performance Task

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 139
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Performance Task2

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 140
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Performance Task3

Directions:
1 Count the animals in the picture. Say the number. Write the number. Then write the numbers in order. 2 Draw dots to show 10 birds in the tree. 3 Show how many birds in another way.

Count and Write Numbers 6 to 10 Activity

Number Land
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 141
Directions:
Put the Subitizing Cards 5–10 into a pile. Start at Descartes. Take turns drawing a card and moving your piece to that matching number. Repeat this process until you have gone around the board and back to Descartes.

Count and Write Numbers 6 to 10 Chapter Practice 3

3.1 Model and Count 6

Question 1.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 142
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Chapter Practice 3.1

3.2 Understand and Write 6

Question 2.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 143
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Chapter Practice 3.2

3.3 Model and Count 7

Question 3.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 144
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Chapter Practice 3.3

Directions:
1 Count the train engines. Color the boxes to show how many. 2 Count the music notes. Say the number. Write the number. 3 Count the foxes. Color the boxes to show how many.

3.4 Understand and Write 7

Question 4.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 145
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Chapter Practice 3.4

3.5 Model and Count 8

Question 5.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 146
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Chapter Practice 3.5

3.6 Understand and Write 8

Question 6.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 147
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Chapter Practice 3.6

Directions:
4 Count the lightning bolts. Say the number. Write the number.
5 Count the grapes. Color the boxes to show how many.
6 Count the grasshoppers. Say the number. Write the number.

3.7 Model and Count 9

Question 7.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 148
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Chapter Practice 3.7

3.8 Understand and Write 9

Question 8.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 149
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Chapter Practice 3.8

3.9 Model and Count 10

Question 9.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 150
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Chapter Practice 3.9

Directions:
7 Count the shovels. Color the boxes to show how many.
8 Count the softballs. Say the number. Write the number.
9 Count the potatoes. Color the boxes to show how many.

3.10 Understand and Write 10

Question 10.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 151
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Chapter Practice 3.10

3.11 Count and Order Numbers to 10

Question 11.
Big Ideas Math Answer Key Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 152
Answer:
Big-Ideas-Math-Book-Grade-K-Answer-Key-Chapter 3-Count-and-Write-Numbers-6 to 10-Lesson-Lesson 3.10 Understand and Write 10-Count and Write Numbers 6 to 10 Chapter Practice 3.11

Directions:
10 Count the shells. Say the number. Write the number. 11 Count the dots on each domino. Say the number. Write the number. Then write the numbers in order.

Conclusion:

We wish the details prevailed in the above article regarding Big Ideas Math Answers Grade K Chapter 3 Count and Write Numbers 6 to 10 is helpful for you. So, the students of Kth Grade can make use of the above links and score good marks in the exams. Stay tuned to our page to get the latest updates and solutions for all Big Ideas Math Grade K Chapters from 1 to 13.

Leave a Comment

Scroll to Top